Miss India Worldwide 2012 Suriname

By Kishan on February 25th, 2012
Nandani met Miss India Italy

Dit jaar wordt Miss India Worldwide in ons prachtige Suriname gehouden. Suriname wordt hierdoor zeker positief belicht. Ook bollywood acteur Aftab Shivdasani en actrice Aarti Chabria zijn in Suriname. In deze post ga ik enkele van de pluspunten van Miss India Worldwide 2012 voor Suriname opnoemen, natuurlijk zullen er veel meer zijn.

Maar liefst 35 contestanten doen mee aan Miss India Worldwide 2012. Dit wilt zeggen dat er uit minimaal 34 landen (Varsha Ramrattan is van Suriname zelf) contesten en ook familieleden naar Suriname zijn afgereisd. De organisatie doet, voor zover ik heb kunnen waarnemen, haar uiterste best om het verblijf van de contestanten in Suriname zo aangenaam mogelijk te maken. Dit is heel prachtig, als de contestanten een leuke tijd hebben in Suriname, dan gaan zij dit ook in hun land verder vertellen aan een ieder. Mond op mond reclame voor Suriname dus.

Maandag 20 februari hebben de missen een bezoek gebracht aan de president van Suriname. Ook de president heeft zijn uiterste best gedaan om het gezellig te maken. Hij zong zelf mee met de dames. Ik denk dat de dames dit zeker ook nog lang zullen onthouden, een president die meezingt met de contestanten.

Woensdag 22 februari heb ik een bezoekje gebracht aan de missen, samen met mijn nichtje Nandani. Er was een lunch en meet&greet bij Hotel Courtyard Marriott. Helaas heb ik niet alle 35 kunnen ontmoeten, maar ongeveer de helft. Ik heb bij deze meet & greet kunnen concluderen dat de contestanten het echt naar hun zin hebben in Suriname. Ze zijn allemaal heel erg vrolijk en je merkt niet dat er een spanning bij ze heerst, terwijl er zo’n groot concert op hun wacht.
Misschien kwam het ook door mijn nichtje, want die liep met haar vriendenboekje naar al de missen en vroeg ze om een handtekening. De meesten vonden dit zo schattig, dat ze niet alleen een handtekening geplaatst hebben, maar ook een hele tekst erbij geschreven hebben. Ook gaven enkele van de contestanten mij hun camera om een foto te maken samen met Nandani.
Dit bewijst dat de missen het naar hun zin hebben in Suriname en ik denk echt wel dat zij in hun land Suriname gaan promoten. De contestant uit India gaf aan dat zij volgende maand al terug naar Suriname wilt komen met haar vriendinnen… Dit is precies wat ik bedoel, dit heeft Suriname nodig!

Aftab Shivdasani en Aarti Chabria zijn ook aanwezig als juryleden. Van Aftaab wisten velen niet dat hij er ook aanwezig zou zijn, ik ook niet. Heel toevallig zag ik op twitter dat hij onderweg naar Suriname is. Deze twee hebben heel veel fans op twitter en hebben daar veel over Suriname geschreven. Times of India (een van de grootste dagbladen in India) heeft een artikel gepubliceerd over Aarti Chabria in Suriname. Hieronder kunt u de tweets zien van deze twee, die samen bijna 40000 fans hebben op twitter.

Suriname makes me feel like I'm in a different world all together... The air..the people...the roads... Some kinda dejavu frm nther lifetime

Suriname makes me feel like I'm in a different world all together… The air..the people…the roads… Some kinda dejavu frm nther lifetime

Final destination - Suriname .. going to judge a beauty pageant.. this wil have been my longest travel ever - 36 hours by air!! :)

Final destination – Suriname .. going to judge a beauty pageant.. this wil have been my longest travel ever – 36 hours by air!! 🙂

A warm tropical friday afternoon..'another round' playing in my ears, sipping a nice chilled cocktail.. Suriname... Hmmmmmm... :)

A warm tropical friday afternoon..'another round' playing in my ears, sipping a nice chilled cocktail.. Suriname… Hmmmmmm… 🙂

Feeling overwhelmed with the love and affection here from the people of Suriname..thank u, lotsa love and respect right back at ya :)

Feeling overwhelmed with the love and affection here from the people of Suriname..thank u, lotsa love and respect right back at ya 🙂

Intussen is de talentenronde al achter de rug en de main event is vanavond. Foto’s kunt u bekijken op Facebook, op de page van bodyNsoul Photography. Sur-India Glamour heeft een prachtige job gedaan door het halen van Miss India Worldwide 2012 naar Suriname en Suriname mag daar zeker trots op zijn!

Klik hier voor het vervolg.

Wat u nu kunt doen?

Contact mij!

Fotografie diensten nodig? Wilt u een website hebben of wilt u een social media strategie ontwikkelen voor uw bedrijf of product? Neem contact op met mij.

Reageer

Is er iets onduidelijk? Of wilt u uw mening geven? Is er iets wat ik verkeerd gezegd heb? Laat een reactie achter

1 Comment

Posted By: Miss India Worldwide 2012 Suriname Continued - Ramsukul.com On: February 28, 2012 At: 6:02 am

[…] 11 van gemaakt. Een top 11? Vreemd toch… Eerder gaf ik al aan hoe Miss India Worldwide 2012 Suriname positief naar buiten heeft gebracht. Is dit door de top 11 blunder […]

Reageer