Facebook Statistieken Suriname

By Kishan on March 31st, 2012
Facebook Statistieken Suriname

Ik heb het eerder al zo’n beetje gehad over social media marketing in Suriname. In deze post kunnen jullie de gedetailleerde Facebook Statistieken van Suriname bekijken. Het gaat hier alleen om Surinamers die hun profiel volledig ingevuld hebben, het zijn dus bekende statistieken van Facebook. Deze statistieken kunnen gebruikt worden door bedrijven om hun Social Media strategie uit te stippelen.

De Facebook statistieken kunnen vrijwel dagelijks verschillen, er komen dagelijks personen bij op Facebook en men blijft zijn of haar profiel steeds updaten. Bedrijven kunnen aan de hand van deze statistieken hun strategie bepalen. Kijken we bijvoorbeeld naar de “Activiteiten” statistieken, dan kan een reisbureau zijn advertenties richten naar personen die van reizen houden. Zo is het juiste doelgroep te bereiken. Zij kunnen ook dieper in de statistieken gaan, door te zeggen dat ze een speciale aanbieding hebben voor ouders met kinderen beneden de 12 jaar. Door de “Activiteiten” en “Familie Status” statistieken te koppelen aan elkaar kunnen ze deze doelgroep benaderen.

Behalve deze statistieken, kunnen ook andere specifieke statistieken bekeken worden. De statistieken in deze post, zijn de algemene statistieken van Suriname. Een auto dealer kan zo bijvoorbeeld een advertentie richten naar personen die van Toyota houden. Of iemand die chocola verkoopt kan zijn advertentie richten naar personen die van Chocola houden. Ook kan je op taal filteren. Eerder had ik ook de verschillen tussen man en vrouw volgens Facebook aangehaald.

De mogelijkheden zijn enorm. Deze Facebook statistieken dienen om aan te tonen hoe geweldig Social Media Marketing kan zijn bij het bereiken van de juiste doelgroep. Vrijwel elk bedrijf kan een andere strategie bepalen. Ik dank bij deze Christopher en Monalisa van Caribbean IT Solutions voor de statistieken die ik hier gepresenteerd heb. Op de website van SocialBakers kunt u meer Facebook Statistieken van Suriname vinden. Wilt u ook starten met uw Social Media campagne? Neem gerust contact op met mij.

  • Mannen - Vrouwen
  • Relatie status
  • Evenementen
  • Mobiele Gebruikers
  • Shopping
  • Activiteiten
  • Business & Technology
  • Familie status
  • Hobby's

Wat u nu kunt doen?

Contact mij!

Fotografie diensten nodig? Wilt u een website hebben of wilt u een social media strategie ontwikkelen voor uw bedrijf of product? Neem contact op met mij.

Reageer

Is er iets onduidelijk? Of wilt u uw mening geven? Is er iets wat ik verkeerd gezegd heb? Laat een reactie achter

2 Comments

Posted By: Anna On: July 22, 2012 At: 12:40 am

Hallo Kishan,

Ik vind jouw artikeltjes heel interessant.
Maar ik heb toch een vraagje. Heb jij ook wel statistieken van Surinaamse bedrijven die social media gebruiken voor het promoten van hun product(en)/ dienst(en)

Posted By: Kishan On: July 22, 2012 At: 12:45 am

Hoi Anna,
Hier kan je enkele statistieken bekijken http://www.socialbakers.com/facebook-pages/suriname/page-1
Er zijn echter veel meer bedrijven die gebruik maken van Social Media in Suriname, ik kijk of ik wat meer info kan vinden.

Reageer