Een roosje voor de moeders

By Kishan on May 9th, 2016
moederdag-1

Suriname bevindt zich in zeer moeilijke tijden. Prijzen van levensmiddelen gaan vrijwel wekelijks omhoog. Binnen het gezin is het vaak de moeder die erop moet toezien dat haar gezin nog kan overleven in deze situatie. Niet een makkelijke taak. Dit vraagt naar extra aandacht voor de moeders op Moederdag dit jaar.

Vele organisaties en individuen proberen ondanks de crisis in het land toch nog deze aandacht te geven aan de moeders. Dit gaat niet zo simpel, er zijn minder sponsoren, omdat ook de leveranciers van goederen het moeilijk hebben.

Wij geven al jaren als blijk van waardering een roosje aan vele moeders, vaak met een klein pakketje erbij voor moeders die het extra moeilijk hebben. Dit jaar heb ik samen met een groep vrienden besloten om individueel weer rozen te geven aan moeders als blijk van waardering voor de zware taak die zij te vervullen hebben. We doen het dit jaar niet in VHP verband, omdat de VHP momenteel alle energie moet stoppen om Suriname te redden van de huidige situatie.

Tijdens dit project hebben wij veel moeders gesproken. Bezorgde moeders. Zij maken zich vooral zorgen over de toekomst van hun kinderen. Ook hun in SRD’s opgebouwde pensioen is nauwelijks wat waard. Iedereen kijkt uit naar een oplossing.

Ik wil de moeders bedanken voor de liefde en zorg die zij geven aan hun kinderen en familie. Ik wens alle Surinamers, maar vooral de moeders wens een fijne Moederdag toe namens mij en alle vrienden die mij de afgelopen dagen geholpen hebben om de moeders blij te maken.

Tags:

Wat u nu kunt doen?

Contact mij!

Fotografie diensten nodig? Wilt u een website hebben of wilt u een social media strategie ontwikkelen voor uw bedrijf of product? Neem contact op met mij.

Reageer

Is er iets onduidelijk? Of wilt u uw mening geven? Is er iets wat ik verkeerd gezegd heb? Laat een reactie achter

Reageer